Alla inlägg den 27 maj 2009

Av Dressage - 27 maj 2009 23:04

och jag har hunnit med massor med roliga och nyttiga saker idag! Ja det var förstås inte roligt att släpet inte klarade lamptestet, men det får vi fixa! Här är förresten ekipaget inne på Bilprovningen :)


Före besiktningen hann jag med Aramis som fick sig ett tömkörningspass idag. Testade med att spänna tömmarna på en massa olika sätt - från översta ringen till bettet till ring under magen, detta blev dock för mycket för Aramis som helt enkelt gick i ren hyperflexion - jag flyttade då upp tömmarna en ring på utsidan, men även detta blev för mycket för Aramis som nu gick hyperflexion light. Flyttade slutligen upp tömmarna i samma ring som de löpte ut genom, men jag kom fram till att det trots all var bäst att ha tömmarna på vanligt traditionellt sätt :o) Han gick kalasbra idag! Vilade fint på steget och jag kunne böja igenom honom ordentligt. Tömkörde cirka 30 minuter.


Här hälsar Aramis och Rigoletto på varandra - ett kärt återseende!


Och när jag äntligen ramlade in genom dörren till mitt kära lilla hem så låg ett brev till mig på dörrmattan! Det var ett avtal från Falsterbo Horse show och Jana Wannius :)



Nej, nu ska jag hålla skymning här! Så kuuul att ha Rigoletto på plats här nere, förresten :) På gensyn gott folk!

Av Dressage - 27 maj 2009 16:23

Har varit och besiktigat hästsläpet idag, typiskt nog fick jag backning på lite lampfel, i övrigt var kärran finfin :) Nu är jag hemma på Gamlegården och ska snart lasta Rigoletto för vidare färd neråt Lund där han ska bo i alla fall en vecka till att börja med (blir längre, dock blir det först i juli tror jag). Återkommer ikväll med färsk rapport om hur transportfärden gått och hur Rigoletto bott in sig i sitt nya hem :)

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards