Alla inlägg den 22 maj 2009

Av Dressage - 22 maj 2009 20:55

Idag har jag tvättat schabrak som hängt på tork i trädgården mitt bland alla små gatuhus och lägenheter :) Såg lite roligt ut :)



Väl i stallet bestämde jag mig för att köra lite longering på banan över bommar. Nu när det regnat är banan okej för ett kortare pass. Eftersom jag fortfarande inte använder bett valde jag att rasta honom i grimma (fri i formen och härligt galen häst). Det blev mest hopp i galen tunna av hela numret...  Aramis for över allt vad bommar hette :)


Allt gick väldigt bra fram till den punkt då Aramis speedade upp till högsta växeln :-S Då hängde jag mest med som en vante... och att släppa honom blev ett faktum. Han for iväg som ett jehu snabbare än den snabbaste galopphäst jag sett på Newmarket :-S Som väl var stannade han upp där gräset var som grönast. Jag visslade på honom när jag var på väg mot honom och han tittade upp och vände sig om och undrade var i herrens namn jag blev av (han trodde väl jag hängde kvar i ena änden av linan och flämtade). Det fick bli slutet på dagens övning och Aramis fick gå in i boxen och äta mat :) Ha en fin fredagkväll!

Av Dressage - 22 maj 2009 15:05

Hade en väldigt trevlig halvdag hos Willands Ryttarförening igår - synnerligen trevligt arrangerade tävlingar! Det är alltid otroligt roligt att komma iväg och se så fina ekipage. Visst är det vackert att rida i frack :) För egen del blev det mockning och schamponering av egen grå pålle! Han behövde verkligen en vårtvätt :) Men är väl dock lika smutsig idag igen... Återkommer med info om dagens pass, senare ikväll! Njut av fredagen så länge! Nedan foto från kvalitets 2008.

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards