Alla inlägg den 12 maj 2009

Av Dressage - 12 maj 2009 21:53

Idag fick det bli ett pass ute på gräset, strålande väder och perfekta förhållanden. Ryktade och lindade Aramis och sadlade honom med den fina Amerigo Vegan. Här ser ni den! Visst är den snygg! Jag får låna den av snällaste stallvännen - sadeln är nästan sprillans ny! Otroligt!


Så här vacker var himlen idag!


När jag var nästan klar för ett ridpass kom M och frågade om någon ville ha ett vintertäcke som var för stort. Jag är aldrig sen att samla på mig saker och ting :o) Var framme och spanade in täcket som jag konstaterade nog kan komma att passa Aramis. Ett Rambo!!! Så nu har man fått ett jättefint Rambotäcke med hals :-o Strax innan jag skulle ta ut Aramis kom min stallkamrat tillbaka med sin häst från kliniken. Hon kom med mycket dystra besked och detta lade sordin på hela dagen... Har varit så ledsen och nedstämd sedan dess. Hästen är lika gammal som Aramis och dessutom efter samma hingst. Nu hon beta i finaste gräshagarna några veckor till, sedan väntar nog de evigt gröna ängarna :(
Jag skrittade moloken ut på ängen och kunde inte koncentrera mig ordentligt, dessutom blåste det förfärligt. Styrde in mot ridhuset, dammigt tyvärr - men ingen blåst. Där stod J och skulle precis gå, hästen han skulle träna visade sig vara halt varpå jag frågade om han kunde tänka sig att träna mig istället. Sagt och gjort! Så det blev en spontanträning. Och Aramis gick såååå fint! Jag har massor att skriva, men är tyvärr lite nedstämd idag. Återkommer med friskare tag imorgon. Ha en skön tisdagkväll alla! Och gläd er åt era hästar så länge de lever!

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards