Alla inlägg den 13 januari 2011

Av Dressage - 13 januari 2011 22:43

Så härligt! Nu har jag hämtat hem Aramis från sin fantastiskt fina SPA-semester och nu står mina båda bushästar och mumsar hö nere i stallet. Kan det bli bättre? Resan gick super och Aramis traskade rakt upp i släpet och stod snällt kvar när jag gick bak för att stänga bakom honom, halva andra delen av släpet var fyllt till bredden med hö, nytt foder, betfor och spån - det gäller att ladda upp när man ska ha hästarna hemma några dagar. Imorgon får jag klura lite på haglösningar - inte lätt slå ner stoplar i marken nu precis... Nåja - det löser sig på något vänster :o)

Nej, nu blir det största koppen te i staden, lite chill framför tv:n och filmvisning - har gjort (som jag alltid gör) en stämningsfull semesterfilm från Egypten!

Ha en härlig kväll gott folk!
    

Av Dressage - 13 januari 2011 10:53

Inspirerad av Matildas fina blogg med tillhörande osedvanligt kloka och intressanta inlägg måste jag nu också (färgad av ett tidigare inlägg skrivet av bloggförfattarinnan) ställa mig frågan; HUR ORKAR FOLK? Hur orkar folk bry sig så infernaliskt mycket om ANDRA?

Jag läser verkligen inte allt för många bloggar (nyss nämnda, Latin, Therre, Ida, Ida samt Jenny hör till min dagliga skörd) - detta är trevliga och glada bloggar som gör mig glad och ger mig något på ett sådär lagom personligt plan. Men ibland ramlar jag förstås över andra bloggar och så fastnar man och kan inte annat än förundras. Okej, bloggar skrivna av barn har jag inte så mycket att säga om. Men människor över i alla fall 20 år - hur orkar de hålla på och mala om varför vissa rider med sådana lindor när det finns sådana skydd. Eller hur kan man rida eller inte rida med ländtäcke eller hur kan man låta sin häst ha inget, ett, två eller tre täcken på sig i hagen eller hur kan man köpa ett så dyrt träns till sin häst eller hur kan man ge sin häst si och så mycket eller lite foder. Var de lägger sina pengar, hur de lägger sina pengar, hur de har råd, hur de inte har råd... och bla bla bla bla! GAAAAAHHHH!!!! Hur ORKAR man BRY SIG???

Visst - alla är vi olika och har olika intressen och lägger vår energi på olika saker. Jag tycker bara att det är så fantastiskt att man ids lägga ner så mycket energi på vad andra människor gör eller inte gör med sina hästar eller sig själv. Men, som sagt - alla är vi olika - och väl är det :o)

Kram banan!
  
Bild lånad från google

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards