Alla inlägg den 1 januari 2011

Av Dressage - 1 januari 2011 16:50

Kära läsare - jag önskar er alla ett härligt nytt fint år! Det är alltid lika spännande med nya år, tycker jag! Det känns som att börja om lite :o)

Jag har tillbringat mycket tid i stallet de senaste dagarna, dels har jag varit mycket hos K (där Aramis bor) och hjälpt till med markservice. MEN! Jag har ocskå ridit älskade Aramis   Häromkvällen var det en alldeles trollsk stämning. Det var bitande kallt och snön låg gnistrande vit. Mörkret hade sänkt sig och jag blev så vansinnigt sugen på att hoppa upp på Aramis och skritta ut lite i snön. Sagt och gjort; efter lite kort förberedelse satt jag upp ute på gårdsplanen (på en mycket pigg och glad grå herre). Det var helt otroligt vackert! Rimfrosten hade klätt alla träd i en vit skrud. Jag skrittade genom djupsnö ner till en snöfylld ridbana och njöt av att känna en häst under mig igen. Från ridbanan hade man en gudomligt vacker sikt upp till slottet - först en snöfylld vacker park och sedan mitt i denna; ett kritvitt slott med ljusstakar i alla fönster. Aramis var supersnäll och traskade på i form som om han inte gjort annat den sista tiden :o) Helt otroligt att han kan vara så himla beskedlig och hanterbar, han är ju trots allt inte riden på nästan en månad!

När vi var klara med Aramis och stallet var väl i ordning traskade jag och K in och slog oss ner i salongen framför brasan med varsin stor kopp te , chokladpraliner (från Choccolatte, Helsingborg), brieost och goda kex! Precis som fint slottsfolk :o)

Hoppas ni också haft härliga dagar! På gensyn gott folk!
  

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards