Alla inlägg den 6 mars 2011

Av Dressage - 6 mars 2011 23:30

Istället för att skriva vilodag så skriver jag funderardag - det var nämligen precis vad dagens stalldag var! Det är inte så konstigt att man blir halvt udda och lite smått insnöad i sig själv när man har så många sadelfunderingar som jag just nu :o) Jag började min stalldag med att ta av båda hästarna samtliga täcken - vila för pälsen och huden och lite luftning skadar icke när de går täckade så mycket. Aramis fick (i och för sig) inte stå så värst länge utan något på ryggen eftersom han fick sin ryggvärmare på sig.

Jag ser att de forna märkliga ryggknölarna har börjat poppa upp igen (jämmer och elände) (även om de är vääääldigt små tack och lov). Därför har jag nu beslutat att ta bort müsli från foderstaten (müsli innehåller mycket korn och kanske han är överkänslig?) (varför skulle han inte, när han är känslig för allt annat, hahahaha). Ska laborera lite med olika fodersorter nu tänkte jag. I vårt stall kan man ge Hippo basic, Hippo cool, Hippo alfa, Hippo havrefri müsli (som Aramis fått), havre och korn samt betfor. Har ni något förslag på vad man ska ge?

Förutom allmänt mys med båda hästarna, mock och matsättning var jag i Veberöd och hämtade två nya sadlar :o)

- Equipe Rose (ÄNTLIGEN)
- Knights Iris (utvecklad av Jimmy Inserte)

Efter att ha låtit hästarna stå och vädra och efter att ha varit ute och jobbat med Zäta svängde jag inom stallet på vägen hem och bäddade in båda smådjuren i deras pyjamasar. Imorgon blir det provridning av nya sadlar :o) Wihuuuu - lika spännande som alltid! Haha!

  


Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards