Alla inlägg den 12 mars 2011

Av Dressage - 12 mars 2011 12:08

Oj så fin herr Grå var igår :o) Jag ler fortfarande efter gårdagens pass och kan bara konstatera att vi - i alla fall igår var - tillbaka på banan. Huruvida vi är det idag eller imorgon är en heeelt annan historia. Haha!

Bekänningsdags: (Mouhahahahaha) Jag har medvetet låtit bli att inte berätta om helgens tävlingsplaner eftersom jag helt i ärlighetens namn inte vetat hur jag skulle göra. Om Aramis hade känts stel, spänd eller på annat sätt "konstig", i och med alla sadelbekymmer och även därtill kommande ryggbekymmer, så hade jag ICKE åkt med honom på tävling! Av denna anledning har jag alltså inte vetat om det skulle bli tävling i helgen eller ej. Men eftersom Aramis nu varit så fin de senaste dagarna (allt är relativt) så har jag ändå (i alla fall som läget ser ut idag) bestämt mig för att åka. Så - imorgon bär det alltså av till Sydslättens för årspremiär av MSVC:2. Eftersom det gick så sanslöst dåligt de två senaste tävlingarna jag och Aramis var ute på i slutet av förra året så åker jag iväg på denna tävling med NOLL komma NOLL förväntningar. Vilket ju är ganksa skönt måste jag säga. Vi kan ju liksom knappast komma sämre än sist :o) Det utgångsläget me like a lot!

Så go´vänner - imorgon uppstigning i totalottan för att åka till stallet och utfodra alla hästar, därefter persedelvård följt av utsläpp av alla hästar följt av mockning följt av tävlingspreparering av en stycken Mis! Håll nu tummarna för att jag i alla fall får sitta på en lugn och avspänd gosse! Det är det enda jag begär :o) Hihi!

  

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards