Alla inlägg den 8 februari 2011

Av Dressage - 8 februari 2011 22:11

Nu börjar det nästan bli lite tjatigt att skriva om hur fint Aramis går, haha :o) Men vad tusan ska jag säga när jag inte annat kan än berömma min grå springare? Som sagt - dagens pass var riktigt härligt även det! Jag avverkade ett lite lagom nätt dressyrpass i ridhuset idag; men eftersom Aramis kändes så väldigt fin redan från början blev det inte mer än 20 minuter långt. Jag var för en gångs skull inte själv i ridhuset idag och passade då på att fråga om S hade lust att hoppa upp och testa Aramis. När Aramis är så härlig lösgjord och fin händer det ibland att jag låter någon annan testa honom. Detta gör jag främst för att jag vill dela med mig av hans underbara ridbarhet. Jag har själv aldrig någonsin suttit på en så otroligt positiv, känslig och arbetsvillig häst - och jag vet att alla som får hoppa upp och testa blir lyriska  Det var även detta jag själv föll för när jag första gången provred Aramis. En annan anledning till att jag kastar upp någon annan i sadeln är att det är roligt för mig som ryttare och utbildare att för en gångs skull se honom från marken :o)

Hur som helst så frågade jag om S hade lust att testa honom! Jag och S har stått i samma stall sedan jag köpte Aramis och hon har följt vår utveckling. Efter lite övertalning fick jag upp henne i sadeln - om jag säger som så så var det liiite svårare att få ner henne därifrån   

Efter avskrittning vandrade vi in i stallet, jag och Aramis. Nattförberedelser och puss på mular - sedan styrde jag hemåt! Nattinatti folks!

  

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards