Alla inlägg den 22 januari 2010

Av Dressage - 22 januari 2010 23:00

Idag blev det ett pass till i ridhuset. Fortsätter hålla rehabiliteringsridning som mål vilket innebär att Aramis får gå i en rund fin mjuk form, en behaglig form helt enkelt. Det är fortfarande lika fantastiskt att rida eftersom varje pass är en dröm:) Så mjukt, så följsamt, så känsligt. När jag ska göra halt räcker det att jag tänker halt så tvärnitar herrn-han har blivit så otroligt uppmärksam på mina hjälper! En skänkelvikning kräver en tanke :) på sin höjd, ha ha. Red cirka 20 minuter. Märkte att Aramis har lite träningsvärk i ryggfiléerna när jag ryktade honom. Och det är ju inte så konstigt-ny sadel och helt tillrättalagd i hela kroppen :) Ha en trevlig fredag!

Av Dressage - 22 januari 2010 13:32

Tyvärr är marken mer eller mindre hal och kuslig vilket gör att jag helst inte vill ge mig ut med Aramis (i alla fall absolut inte obroddad) - med tanke på att han är relativt nybehandlad i kroppen och extra känslig för sträckningar nu. Jag har dock bestämt uteritt med Birgitta och Archie på söndag - så då blir det broddar på :) Fram tills dess håller vi nog oss inomhus på säker mark :)

Jag har klurat massor under den här veckan och nu kommit fram till att jag vill testa rida lite för Mattias Jansson igen. Jag ringde därför upp honom igår och möttes av en som alltid lika trevlig och glad kille! Vi ska hitta en tid om två veckor - då har Aramis förmodligen hittat sig själv i sin nya kropp och även kommit igång fullt efter vintervilan. Lägger med några foton från Hviderups Gods där jag tränar för Mattias, ljuvligare miljö får man nästan leta efter...

                

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards