Alla inlägg den 9 januari 2010

Av Dressage - 9 januari 2010 22:31

Sååå härligt det var att få komma in i stallet igen :) Så klart är det fantastiskt att vara borta på semester - men ack så skönt det är att få känna stallukt igen! Det var en sur Aramis som mötte mig i boxen, han kanske är sur på matte för att matte varit borta i en hel vecka!? Aramis är egentligen inte hästen som man ställer av med glädje, han verkar inte helt tillfreds med vila - men jag har berättat för honom att alla unga hästar behöver vila ett par sammanhängande veckor då och då :) Därför blir det vila en vecka till. Jag själv har mycket i skolan nu och planerar inför kommande konstutställning i Kalmar! (Se nedan)

Vi har som sagt haft det enastående härligt i Hemsedal, även om jag personligen hade önskat ett par grader varmare än vad som bjöds. Den första dagen var det "bara" - 10, vi passade på att ta en lång härlig promenad med Zäta, slappna av i relaxavdelningen och äta gott. Dag två drog vi iväg på längdfärdsskidåkning med Zäta! Det var fantastiskt härligt och vi hade en riktigt fin dag, trots att det var - 18 grader kändes det riktigt behagligt. Dagen därpå hade vi tänkt ge oss ut i backen, men termometern visade - 28 grader och vi valde att mestadels stanna inomhus. Vi hoppades på att torsdagen skulle bli något mildare, denna dag bjöd på ännu kyligare temperatur, cirka - 32 grader - veckan avslutades på härligt friska och stärkande - 39 grader. Det sistnämnda var dock bland det värsta jag varit med om i temperaturväg - man kunde inte vara ute mer än några minuter i taget och jag har nu lovat mig själv att ALDRIG mer klaga på kyla - nu vet jag nämligen vad kyla och köld är... Och det är inte när det är 0 grader i skåne och blåser lite snålblåst...

På fredag åker jag och alla hästarna till Kalmar och på lördag är det vernissage! Har ni vägarna förbi Kalmar och Noshörningen så vet ni var ni hittar mig :)

  

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards