Alla inlägg under april 2009

Av Dressage - 11 april 2009 17:34

Nyss hemkommen från en skön konstrundetur med tillhörande fikapaus på Flinkmans café (mannen som sjöng schlagerlåten "La dolce vita". Alltid ett lika festligt och hemtrevligt café att komma till. Rekommenderar ett besök om man har vägarna förbi Sireköpinge :) Nu vill hästarna komma in och jag ska ut på en liten ridtur i den fasliga blåsten :) Återkommer med rapport. Ska se om jag kan locka med mig någon paparazzifotograf ut :) Man får ju passa på nu när man är omgiven av markpersonal, hi hi! Ikväll väntar dignande påskbord i goda vänners lag! Nedan: Aramis på hopprovet på kvalitets)

Av Dressage - 11 april 2009 10:30

Idag ska vi åka ut och titta på konst i vackra vårlika skåne! Ett trevligt årligt återkommande fenomen. Ha en skön påskafton :) Hästarna går ute och njuter, nakna, i solen :) GLAD PÅSK!

Av Dressage - 10 april 2009 21:10

... idag gick superfint! Lastningen lite långsamt, men lugnt och städat! Bara han får tänka lite så går det så bra så bra :) Släppte ihop hästarna och de har gått och myst i solen hela dagen i värmen! Nu sitter man här mätt efter en härligt god middag och efterföljande tårta! Nu ska vi alla hoppa i badkläderna för nu är den vedeldade tunnan ute i trädgården varm och go :) Återkommer med bilder senare :) Glad påsk så länge!

Av Dressage - 10 april 2009 00:09

Önskar jag er alla! Imorgon bär det av hem till pensionat Gamlegården med häst i släptåg! God mat och påskägg i goda vänners lag hägrar! Idag fick Aramisen vila! Återkommer imorgon. God natt gott folk!

Av Dressage - 9 april 2009 13:17

...kan ni se om ni går in på Kullabygdens Ryttarförening och klickar på tävling, sedan resultat! Går tyvärr inte att direktlänka.

Av Dressage - 8 april 2009 23:57

JISSES!!! Vad Aramis var laddad idag - helt otroligt att vi fastnade på bild :) Började ridpasset utomhus, men han var så pigg så att vi fick gå in i ridhuset. Och hela vägen till ridhuset så piafferade han :-S Men väl inne så blev han något lugnare, men det går i ett rasande tempo! Eftersom han var så pigg och stark så fick jag svårt att komma till någon vettig ridning idag. Han var så attans kvick i steget och kom inte till vila alls i steget, nej idag visade han inga gångarter :) Hade jag fått välja så är det inte ett sådant pass jag vill visa mina läsare :) Men - man ska ju visa hur verkligheten ser ut och inte försköna! Jag lovar att lägga ut film, men min dator har varit superseg ikväll - får lägga ut film om någon dag! Men då ska ni få se vad där var tryck under hovarna :) Sov gott! Bjuder på ett par bilder så länge :)

Av Dressage - 8 april 2009 16:20

...har Ryttarliv nu gjort! Spana in www.ryttarliv.se och kolla under produkter och tester - ryttarliv testar! Fem butiker är granskade under lupp - vem är dyrast?

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards