Alla inlägg den 8 april 2009

Av Dressage - 8 april 2009 23:57

JISSES!!! Vad Aramis var laddad idag - helt otroligt att vi fastnade på bild :) Började ridpasset utomhus, men han var så pigg så att vi fick gå in i ridhuset. Och hela vägen till ridhuset så piafferade han :-S Men väl inne så blev han något lugnare, men det går i ett rasande tempo! Eftersom han var så pigg och stark så fick jag svårt att komma till någon vettig ridning idag. Han var så attans kvick i steget och kom inte till vila alls i steget, nej idag visade han inga gångarter :) Hade jag fått välja så är det inte ett sådant pass jag vill visa mina läsare :) Men - man ska ju visa hur verkligheten ser ut och inte försköna! Jag lovar att lägga ut film, men min dator har varit superseg ikväll - får lägga ut film om någon dag! Men då ska ni få se vad där var tryck under hovarna :) Sov gott! Bjuder på ett par bilder så länge :)

Av Dressage - 8 april 2009 16:20

...har Ryttarliv nu gjort! Spana in www.ryttarliv.se och kolla under produkter och tester - ryttarliv testar! Fem butiker är granskade under lupp - vem är dyrast?

Av Dressage - 8 april 2009 14:46

Tyvärr hann jag inte med att blogga igår :( Men destom mer blir det idag :) Inget ont som inte har något gott med sig! Har nämligen fått med mig gubben till stallet, han har lovat filma mig och Aramis - så om ni håller tummarna riktigt hårt så kan ni räkna med en liten filmsnutt ikväll! Meeeen - jag lovar inget (teknikens under...). Hur som helst - gårdagen bjöd på longering. Började ute, men fasligt vad det blåste så vi tog oss in i ridhuset. Han är laddad till tusen nu, så jag ville helst inte att han skulle galoppera (vill helst undvika att innerörat snuddar vid ridhusbotten i svängarna, ha ha). Släpade fram en kryssbom som jag tänkte att han graciöst kunde kliva över vid varje passerande. Det gick jättefint, sprang bredvid ett par gånger men fick sedan in rätt takt och balans. Då händer plötsligt det som inte får hända... Jag håller longerlinan för slak och mitt i Aramis språng hänger linan ner och hakar tag i krysset på bommen, hela bommen fastnar i linan och dras med efter Aramis :-S Panik... tänkte jag - dock inte hästen!!! Han stannade och undrade vad det var som följde efter, ha ha ha :) Passade på att fotografera lite :) Vad sägs om herrns övertramp :-P

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards