Alla inlägg under april 2009

Av Dressage - 27 april 2009 09:34

...men inte för mig :( Jag ska sitta och titta på däremot :) Och det är inte fy skam det. Ska ha med kameran, se om jag kan fota lite av våra mästare i stallet :) Ha en häääärlig dag! På återhörande gott folk :)

Av Dressage - 25 april 2009 18:01

Efter att ha promenerat med vovven i det underbart vackra vädret så styrde jag bilen mot Skabersjö där det hölls dressyrtävling idag. Gissa vem som blev sugen på att tävla!! Satt och lapade sol utmed ridhusväggen och skrattade hejdlöst tillsammans med stallvänner :o) Hade väldigt trevligt, trots att jag inte tävlade. Sedan åkte jag vidare till Aramis där mockning, matsättning, ryktning, oljning av hovar och betning stod på schemat. Aramis var pigg och glad att komma ut i gräshage en stund. Galopperade runt och såg allmänt lycklig ut. Sedan fick han komma in i boxen. Lade tunt täcke på honom, jag tycker fortfarande det är lite kyligt i vinden och med tanke på att han hostat och haft feber så vill jag inte riskera att han ådrar sig någon allvarligare form av åkomma. Eftersom jag blev så tävlingssugen så bifogar jag vinnarbilden från förra tävlingen :) Ha en härlig lördagkväll!

Av Dressage - 24 april 2009 19:05

Jämförande bild (till vänster) är tagen 090401 och bilden till höger är tagen idag (090424) - jag försökte hitta bilder där han står någorlunda lika med benen. Visst tänker många, men det är klart att han ser lite överbyggd ut bak när han betar - därför tog jag även en bild i boxen... :o) Nu råder det i alla fall inga tvivel om att han är relativt hög bak...

Av Dressage - 24 april 2009 15:50

Eftersom jag inte kan blogga om så mycket ridning nu så får det väl bli desto mer vår :) Det är det väl i och för sig ingen som har något emot! Jag bor inte många hundra meter från Universitetsbyggnaden i Lund där Lunds Studentsångare brukar sjunga in våren. Så här vacker är den byggnaden:


Sköna maj välkommen...

I Botaniska Trädgården bjuds på allsköns blommor i sin prakt. Vad sägs om den här forsythian:



Eller vackra hyacinter?


Härligt med värme och vår! Nu väntar Aramis :)

Av Dressage - 23 april 2009 23:01

Idag har det varit sagolikt vackert väder! Temperaturen landade runt 18 grader och på promenad med Zäta i morse kunde konstateras att både magnolians, forsythians och rhododendronens vackra färger slog emot mig! Fantastiskt med vår. Aramis och jag fick den äran att i njuta länge och väl i den värmande kvällssolen, Aramis betande och jag studerande ponnyekipage flygandes över höga höjder på ridbanan under ledning av vår alldeles egen hopptränare. Aramis var verkligen glad och på hugget idag, han har till min förtjusning börjat nafsa lite! Inget elakt i det, bara allmänt kärvänligt - jag tycker om när mina hästar blir lite personliga och när det gäller Aramis är han mer än välkommen att ta tag i en jackärm eller två. Han har verkat förskrämd - men nu börjar han blomma upp! Bakkärran verkade lika hög som alltid och framkärran lika låg som alltid... Behöver jag säga att jag inte har mätt Aramis idag :o)

Av Dressage - 23 april 2009 21:52

Ni håller väl koll på Ryttarliv? www.ryttarliv.se :)

Av Dressage - 23 april 2009 13:02

Bestod i att rykta grå pålle, vädra täcke, smörja hovarna (torr i hovarna), fixa mat och beskåda hög bak och låg framdel :) Ha ha! Idag tror jag minsann att Aramis ska få beta gräs igen.

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards