Alla inlägg den 23 juli 2011

Av Dressage - 23 juli 2011 16:13

Uj, uj, uj - var blir sommaren av? Den bara regnar bort :o( Det lutar mer och mer åt en härlig resa till Grekland :o) Kan behövas i dessa höstlika sommartider, huuu. Igår var jag och kära mannen på Gekås av alla ställen i landet mitt i industrisemestern men tack och lov seglade vi inte in på mammons tempel förrän klockan slagit 18.00 vilket innebar att de flesta flanörer redan dragit sig tillbaka och vi var faktiskt; givetvis inte ensamma men i alla fall relativt. Det blev otroligt lite shopping för min del och jag tror faktiskt att jag slog någon form av bottenrekord då slutnotan hamnade på ynka 549 kronor :-o Men vansinnigt trevligt hade vi och som sig bör avslutades kvällen på närbelägna Harrys.

Regnet som öser ner titt som tätt för med sig inte bara vått underlag utan också en hel portion ångest som får mig att brottas med tvångstankar som rör hästarnas väl och ve - det råkar nämligen vara så att båda hästar går ute hela dagarna i ända UTAN täcken! Ja, ni läste rätt! Men jag försöker gå in för det här med vildhästtema så mycket det bara går... Och i ärlighetens namn ser de inte ut att lida jättemycket när sommarregnet smeker deras fina päls och luften är runt 22 grader. Hmm... Jag tror nog att de har det ganska gott ändå de där två liven - det är nog värre med mig :o)

Nej - nu måste jag susa ut och mocka! Därefter serveras det varmrökt lax och dillstuvad potatis följt av hallontårta :o) Avslutningsvis blir det filmen Cornelis - ska bli mycket spännande. Ha en ljuvlig helg!

 

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards