Alla inlägg den 6 juli 2011

Av Dressage - 6 juli 2011 10:14

... är just vad som hägrar utanför mitt fönster och det är mig en sann och ren och skär glädje att se hästarna fridfullt gå och beta sida vid sida. Det enda som faktiskt grämer mig är alla dessa förbaskade bromsar. Men idag ska jag ta mig in till stadens gator och torg för att inhandla något i hästväg. Får se vad jag kommer hem med :o) Är ju ovanpå alltihop dessutom lite emot gifter och annat miljöfarligt vilket i detta fall kanske får läggas lite åt sidan... Man kan ju inte få ALLT!

Igår var det åter dags för den grå (och även den brune) att börja röra på hovarna och det firade jag med att rida ut tillsammans med min franska kusin (nåväl - hon kanske inte är min kusin men ni som har släkt i kära Frankrike vet att alla är "cousin och cousine" med varandra :o) Vi hade en mycket härlig ritt och avhandlade många och intressanta ämnen på vår väg genom naturen. Bland annat fransk vs svensk hästhållning :o) E bor numera i London och utbildar sig till osteopat och ska senare i sin utbildning specialisera sig på hästar - låter som ett ypperligt val tycker jag!

Till helgen kommer min kära tränare hit och bor över - hårdträning både lördag och söndag vilket jag innerligt ser fram emot! På lördagkvällen blir det god middag och vin tillsammans med övriga elever.

Nu måste jag och stålhästen ut med Maja på vovvepromenad - sedan väntar ett gott cafébesök på Fahlmans i Helsingborg följt av spåninköp och flugmedel. Och när jag kommer hem blir det ett dopp i poolen - häääärliga sommar :o)  Ha en ljuvlig dag i solen :o)

 

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards