Alla inlägg den 7 juli 2011

Av Dressage - 7 juli 2011 22:23

Oj vad dagarna går! Igår blev det sen longering med tillhörande tramp på töm (sen på grund av hägrande totalvärme) - Aramis var eldig och sprakande läcker. Pixebus stod i stallet och ropade och när vi var klara var de överlyckliga över att åter förenas. Söta är de! Dagen har spenderats i keramikverkstaden, mestadels. Jag har förstås även hunnit med annat göromål så som att cykla en härlig kvällsrunda, avverka ett dressyrpass på en riktigt fin potatisåker (man tager vad man haver höll jag på att säga), stängsla av en del i hagen eftersom eken vuxit sig större och avgränsningen därmed blivit mindre. Jag har också hunnit med att städa och "dona" - liksom att tvätta ett par maskiner och mocka mm.

Imorgon bär det av till Falsterbo Horse Show (ihaaaaaaa) och jag ser innerligt fram emot en härlig dag med fina tävlingar och trevlig shoping. Tyvärr läste jag något om regn men hoppas givetvis att SMHI har fel (som för det mesta, ha ha ha).

Förresten - kvällens ridpass var RIKTIGT trevligt! Aramis blev deeejligt lösgjord i sidorna. Om jag ska klaga på något så var han ett uns stark idag (och gnäggade cirkus 241 gånger - ledsen i ögat över att vara helt ensam lämnad till sitt öde ute på en potatisåker... (ja se karlar)). :o)

Nu - movietajm och en REJÄL kopp te!

 

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards