Direktlänk till inlägg 23 juli 2011

Raindrops keep falling...

Av Dressage - 23 juli 2011 16:13

Uj, uj, uj - var blir sommaren av? Den bara regnar bort :o( Det lutar mer och mer åt en härlig resa till Grekland :o) Kan behövas i dessa höstlika sommartider, huuu. Igår var jag och kära mannen på Gekås av alla ställen i landet mitt i industrisemestern men tack och lov seglade vi inte in på mammons tempel förrän klockan slagit 18.00 vilket innebar att de flesta flanörer redan dragit sig tillbaka och vi var faktiskt; givetvis inte ensamma men i alla fall relativt. Det blev otroligt lite shopping för min del och jag tror faktiskt att jag slog någon form av bottenrekord då slutnotan hamnade på ynka 549 kronor :-o Men vansinnigt trevligt hade vi och som sig bör avslutades kvällen på närbelägna Harrys.

Regnet som öser ner titt som tätt för med sig inte bara vått underlag utan också en hel portion ångest som får mig att brottas med tvångstankar som rör hästarnas väl och ve - det råkar nämligen vara så att båda hästar går ute hela dagarna i ända UTAN täcken! Ja, ni läste rätt! Men jag försöker gå in för det här med vildhästtema så mycket det bara går... Och i ärlighetens namn ser de inte ut att lida jättemycket när sommarregnet smeker deras fina päls och luften är runt 22 grader. Hmm... Jag tror nog att de har det ganska gott ändå de där två liven - det är nog värre med mig :o)

Nej - nu måste jag susa ut och mocka! Därefter serveras det varmrökt lax och dillstuvad potatis följt av hallontårta :o) Avslutningsvis blir det filmen Cornelis - ska bli mycket spännande. Ha en ljuvlig helg!

 

 
 
Carina

Carina

24 juli 2011 22:36

Jag är verkligen jätte nojjig och lite överbeskyddare av mina hästar. Har dom ute natten om vädret tillåter, inte för mycket knott/mygg etc etc. Men nu när det blev så trist väder har de fått sova inne om natten ett par veckor och ute hela dagarna. Och ja....utan täcke, det är ju inte så kallt så de mår nog bäst utan ändå. De går ju täckta sen hela höst/vintern så jag vill de ska kunna "gno" sig riktigt i leran....ha ha eller vill och vill, den vite är ju inte så vit nu då i och för sig.
Ha det gott/Carina

http://www.stalldressce.se

 
Aramis - En dressyrblogg

Aramis - En dressyrblogg

25 juli 2011 09:56

Carina: Jag håller helt och hållet med dig! Hästarna går trots allt täckade nästan hela året - då kan det vara skönt att bara få vara häst ett par veckor om året och slippa bli inplastad :o) Hihi. Nu har jag ju också en vit som tack och lov fortfarande är rätt grå - men det kommer en dag då han också kommer att vara grå av annat än sin egen päls :o)

http://aramise.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Dagge

25 juli 2011 11:07

Min vita skakade av regn, kyla och blåst i förrgår när han kom in stackarn :(. Som ett brev på posten kom hans problem med magen igång igen :/. Han tål inte att bli kall och nerkyld stackarn. Har fått ännu ett bevis på det nu. Så igår red jag faktiskt med ländtäcke på honom. Förbannat höstväder här i Skåne. 10-11 grader, snålblåst och regn. Är så himla trött på det. Så nu är det definitivt täcke på på mina tills solen tittar fram igen .... när nu det blir *suckar*.

 
Aramis - En dressyrblogg

Aramis - En dressyrblogg

25 juli 2011 13:00

Dagge: Usch stackars pålle :o( Nej någon måtta får det vara på vildhästtemat. Jag tog in hästarna igår klockan 13.30 och då fick de varmt fleecetäcke på ryggen och serverades årets skörd av det finaste och grönaste hö. De såg tämligen nöjda ut inne medan regnet öste ner! Hoppas din vita fina pålle blir bra i magen snart.

http://aramise.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

25 juli 2011 21:10

sv: Haha! Jag är verkligen INTE en färgglad människa! Jag gillar att rida i brunt, marinblått, svart och vitt.. Jag är ganska tråkig så och utanför stallet är jag inte heller så färgglad av mig, gillar blått och grönt mycket men inga starka färger då! Grått tycker jag är snyggt!

http://dressyrsnack.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dressage - 3 februari 2015 21:04


Hej alla vänner där ute! Lever ni? Även om jag nästan misstänker att de flesta av er är fullt levande, så vill jag tro att merparten av er kastat in handduken vad anbelangar min blogg. Jag gissar att era liv, precis som mitt, rullar på i ett rasande ...

Av Dressage - 4 september 2013 11:46

Hahaha ... jag skrattar innerligt när jag tänker tillbaka på vad jag döpte ett blogginlägg till för en tid sedan: nämligen just precis "ett nytt liv" (30 mars 2012). Första meningen i det inlägget börjar "nej jag är alltså inte gravid ...". Inte just...

Av Dressage - 8 januari 2013 16:37


Hej alla kära läsare som troligtvis längre inte existerar! Jag klandrar ingen, händer ju inte så där hemskt mycket här nu för tin ;o) Hur som helst så kommer här en uppdatering! Min gamla medryttare Ida slutade härförleden pga flytt söderut och jag f...

Av Dressage - 8 november 2012 16:27

Uuuuuuuuuuuuuusch på mig att skämta så elakt!!!!!!!!!!!!!!!!!! Först och främst: tack för alla era kommentarer. Det är ju förargligt att jag betett mig så innerligt vidrigt, men faktum är att en hel del av fakta i föregående inlägg faktiskt stämmer! ...

Av Dressage - 14 oktober 2012 21:11


Ja, gott folk, vad hände? Det hände så mycket som att jag träffade en man som inte tyckte om hästar! Och därmed tycker inte heller jag om hästar längre! För någonstans måste man ju välja ... Kärlek eller hästar? Efter ett par sömnlösa nätter kom jag ...

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards