Alla inlägg den 18 april 2011

Av Dressage - 18 april 2011 12:24

Tusan att det ska vara så roligt att tävla :o) Ja självklart är ju tävlandet roligt, men att ha ett mål att jobba mot - det är minst lika roligt. Och igår satt jag framför datorn och kände mig ledsen över att vi kommit överens om att jag inte ska tävla på ett tag nu... Hittade dock en liten försynt tävling i närheten och skickade iväg ett hastigt sms till min tränare. Konversationen löd:

"Är det dumt att anmäla till b2 den 30 april? Mest för att testa. Anm. ut imorgon. Vore suuuuuupergulligt om du ville svara snart B-) Kram"

Svaret som kom löd:
"Anmäl för Guds skull!!! Du har inget att förlora!!!"

Haha - jaaaaa, så bra blev det med min planering som löd "inga tävlingar alls nu under en längre tid". Jag resnonerar som följer; tävlingssäsongen är i full gång och den är otroligt efterlängtad - det är egentligen nu som är den bästa tävlingstiden, tycker jag. Härligt väder, inte för varmt - inte för kallt. Fint underlag, inte för torrt - inte för blött. Under ett par månader är det så här sedan går vi in i sommarhetta där de flesta hästar och ryttare blir lite sommardävna. Och sedan ska vi ju alla ha i åtanke att jag faktiskt redan ridit motsvarande MSVB (på kvalet). Så nej - jag kör på det! Alla som vill komma och heja på oss får vara på plats i Åsbo den 30 april :o

Målet är sedan att starta MSVB under hela sommarhalvåret och ett par rundor i höst för att sedan gå ut i MSVA. Håll tummarna för oss!!!

 

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards