Direktlänk till inlägg 4 juni 2010

Spenderarbyxorna är på (och av igen)

Av Dressage - 4 juni 2010 15:46

Igår och idag har jag varit på ett äkta shoppinghumör - det är inte lätt att vara det när man har det mesta i 22 uppsättningar; men ibland tänds det ett liljeholmens och jag kommer på något trevligt att införskaffa som inte redan finns i cirka 20 varianter :o)


Eftersom jag tycker att Aramis inte varit helt tillfreds i munnen den senaste tiden så tågade jag in på Månsgård i Rydebäck och fick tala med en kvinna som tipsade mig att testa ett Sprengerbett (nickelfritt, med tanke på småsår - allergi?) Ett sådant fick det bli! Bettet finns till beskådan på följande länk: 
http://www.thesaddlery.co.uk/images/sprenger_kktrainingbit.jpg


Sedan hittade jag ett fantastiskt stiligt Döbertspö, vitt till färgen och inom måtten för vad man får ha med på dressyrframridningen :o) Ett sådant fick det också bli! Spöet finns till beskådan på följande länk:
http://www.butik.khepri.se/Shop/Index.php?sArtModelId=5001-1


Därefter åkte jag till en annan hästbutik där jag inhandlade ett tunt, tunt rött fantastiskt läckert sommartäcke! Täcket finns till beskådan på följande länk:
http://www.shiresequestrian.co.uk/shop/product.php?productid=16145&cat=689&page=1


Slutligen blev det ett Veredus Easy white torrschampo för skimlar! Efter att ha testat ett sådant hemma i stallet kan man bara inte leva utan ett sådant (om man är skimmelägare)!  Schampot finns till beskådan på följande länk
http://www.stablestore.se/produkt/Easy-White-Torrschampo---Veredus


Snipp snapp snut, så var mattes plånbok tom :o)

 
 
Ingen bild

Ida

4 juni 2010 21:14

Vad har hänt med ditt fina Kyra-spö? Jag håller på att leta ihjäl mig efter ett sånt. Finns de överhuvudtaget längre? K!

p.s Röntgen redan på tisdag :)

 
rackemarie

rackemarie

4 juni 2010 21:58

Vi köpte ett likadant bett till Racke, när han var tjorvig i truten. Funkar jättebra! Vi rider mest på det, men även på ett odelat ibland och på kandaret emellanåt. Omväxling förnöjer:) Håller med dig om att torrschampot är ett måste om man har skimmel. Snyggt med VITT spö!!

http://rackemarie.bloggagratis.se

 
Aramis - En dressyrblogg

Aramis - En dressyrblogg

4 juni 2010 22:33

Ida: Huuu ja - var har jag lagt mitt Kyra K-spö? Om jag inte missminner mig har det blivit stulet :-S Men det är så fasligt länge sedan så det hade jag glömt :o) Nu har jag bara spö från piskmakaren i Lund, men som sagt - ett Döbert för dressyrtävlingar blir kalas! Intressant med rtg - håller tummar! Kram

Rackemarie: Ja - omvxling förnöjer, helt rätt :o) Imorgon ska det verkligen invigas; både täcke, spö och torrschampo :) Hoppas samtliga nya varor motsvarar de höga förväntningarna! Visst är det super med vitt spö! Kunde inte bli mer "mig" :o)

http://aramise.bloggagratis.se

 
Therre

Therre

4 juni 2010 22:38

WHAT?! 350 pix för en pisk? Du hade verkligen spenderarbyxorna på dig :P
Sprenger har jag hört ska vara kanonbett, hört fina lovord från största dressyrnörden i mitt stall (och det är inte jag, finns en till, hihi)
Lycka till imorgon och kul att Aramis var så fiiin när du red! Vill se nya fina bilder från morgondagen också.
Kram kram

http://therre.bloggagratis.se

 
jenny

jenny

5 juni 2010 00:19

härligt med shopping :)

http://jennylarssonkuskochryttare.blogg.se

 
Ylle

Ylle

5 juni 2010 09:36

Visst är det skoj att handla hästgrejer!!! finns inget roligare... kul att Du hittat grejer Du gillar!

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

 
Ewa

Ewa

5 juni 2010 23:22

Sånt schampoo är ovärderligt!!! Och sprengerbetten är något speciellt - synd att de är så HIMLA dyra bara... Ha en fin dag!

http://saraconnemara.wordpress.com

 
Hanna

Hanna

8 juni 2010 15:36

Ett skimmelschampo som är helt galet bra, är Veredus Blue SNOW.
Dom blir så otroligt vita så det finns inte, jag använder det både till min skimmel och den andra med strumpor. Man måste dock passa sig för att ha det för länge, för då blir det blått. Samt handskar måste användas, man blir blå om händerna!

http://hannaforsberg.blogspot.com

 
Pontus

Pontus

10 juni 2010 22:34

Oh! Trodde inte många hade Döbert spöna! Jag har precis ett likadant och jag tycker ju att dom är så snygga. Det nästa jag ska införskaffa mig är Döbert´s kandar! Dom är inte att leka med. hehe!

Jätte trevlig och lättläst blogg! :)

http://ps-dressyr.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dressage - 3 februari 2015 21:04


Hej alla vänner där ute! Lever ni? Även om jag nästan misstänker att de flesta av er är fullt levande, så vill jag tro att merparten av er kastat in handduken vad anbelangar min blogg. Jag gissar att era liv, precis som mitt, rullar på i ett rasande ...

Av Dressage - 4 september 2013 11:46

Hahaha ... jag skrattar innerligt när jag tänker tillbaka på vad jag döpte ett blogginlägg till för en tid sedan: nämligen just precis "ett nytt liv" (30 mars 2012). Första meningen i det inlägget börjar "nej jag är alltså inte gravid ...". Inte just...

Av Dressage - 8 januari 2013 16:37


Hej alla kära läsare som troligtvis längre inte existerar! Jag klandrar ingen, händer ju inte så där hemskt mycket här nu för tin ;o) Hur som helst så kommer här en uppdatering! Min gamla medryttare Ida slutade härförleden pga flytt söderut och jag f...

Av Dressage - 8 november 2012 16:27

Uuuuuuuuuuuuuusch på mig att skämta så elakt!!!!!!!!!!!!!!!!!! Först och främst: tack för alla era kommentarer. Det är ju förargligt att jag betett mig så innerligt vidrigt, men faktum är att en hel del av fakta i föregående inlägg faktiskt stämmer! ...

Av Dressage - 14 oktober 2012 21:11


Ja, gott folk, vad hände? Det hände så mycket som att jag träffade en man som inte tyckte om hästar! Och därmed tycker inte heller jag om hästar längre! För någonstans måste man ju välja ... Kärlek eller hästar? Efter ett par sömnlösa nätter kom jag ...

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards