Alla inlägg den 24 februari 2009

Av Dressage - 24 februari 2009 23:14

Det är alltid lika mysigt att komma in i stallet och det är så klart jättehärligt när man varit bortrest ett par dagar att äntligen få känna stallukt igen! Nu ska jag ju inte påstå att jag varit utan stallukt (lite häst luktade där allt på Scandinavium), men det är ju inte riktigt samma känsla :) Jag var inte hemma från stallet förrän halvtio ikväll - men i gengäld så hade jag ett riktigt bra ridpass i ridhuset. Tråkigt nog blir det en del ridpass i ridhuset så här års, men det blir ju bara ljusare och ljusare nu! Aramis gick superfint idag. Jobbade på med böjning och att ställa igenom honom idag, traven kändes riktigt super. Nu jobbar vi mot Kristians träning (och träningen på söndag för J). Jag ska försöka beställa deltagarbevis för Falsterbo horseshow, Scandinavian Open. Ehhh... det lär knappast bli en enkel match att försöka kvala. Man ska rida på minst 68 % i valfri LA-klass. 68 % har jag inte ens uppnått med Rigoletto efter cirka 700 starter under 8 år(överdrift) i LA - hur i herrens namn ska jag kunna klara det på ett par starter med en 5-årig häst? Nåväl, det viktiga är ju faktiskt inte att vinna - det är att delta! Och Aramis får ju erfarenhet av detta - och jag med för den delen :)

Av Dressage - 24 februari 2009 22:48

Tillbringade lördag, söndag och måndag i vår synnerligen trevliga stad på västkusten; Göteborg! Jag måste säga att jag tycker bara mer och mer om Göteborg. På lördagkvällen vandrade vi runt i snöstorm, fönstershoppade och försökte välja ut någon av alla de fantastiskt mysiga restauranger som denna stad har att erbjuda. Det är minsann helt otroligt vilka supermysiga restauranger som finns i denna stad! Jag som fullkomligt älskar vackra byggnader, hus från sekelskiftet (1900 - talet), design, konst och allt därtill går bara runt och ler i Göteborg - det är helt enkelt en mycket vacker stad. Så här mysigt bodde vi:


På söndagen var det naturligtvis Göteborg Horseshow som stod på attgöralistan. Vi åt en riktigt stadig hotellfrukost och begav oss till Scandinavium. Mässan var i år helt suverän! Mängder av utställare i alla olika inriktningar, genrer och utföranden. Här fanns något för alla! Jag passade på att avverka några affärsträffar med ett par företag och så tittade jag naturligtvis på hoppning, fyrspannskörning och lite agility ;) Det blev några kap på mässan, bland annat ett superfint utetäcke till Aramis! Bild kommer.
Födelsedagen genererade även ett par uuunderbara vita, helskodda pikeurridbyxor! Nu är jag sannerligen helekiperad till nästkommande tävlingar; Pikeurkavaj och Pikeurridbyxor :)





Av Dressage - 24 februari 2009 16:36

... och Rigoletto är inte shetlandsponny :)

Av Dressage - 24 februari 2009 09:08

Jag har haft en alldeles strålande härlig helg i Göteborg! Födelsedagen kunde knappast blivit bättre; Svante Johanssons final och ett Scandinavium där taket höll på att lyfta! Stämningen var helt och hållet oslagbar. Har knutit många fina kontakter med mitt kommande projekt. Varit hemma och pussat på Rigoletto idag. Han är såå mysig den hästen :) Hoppas ni haft en trevlig helg! Nu ska jag åka in till Ekmalmer Interiör och lämna lite skulpturer - ni har väl sett mina konstverk? Om inte så ta en titt på Hippoart
Bilder kommer under dagen på helgens fynd :)

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards