Direktlänk till inlägg 20 december 2010

Vad hände nu då?

Av Dressage - 20 december 2010 12:29

Haha. Jag är inte bra på att blogga just nu, kära vänner! Men när det väl kommer ett inlägg så blir det ju dubbelt eller möjligen tredubbelt så roligt :o) I helgen har jag studerat (och blivit utstuderad), jag har varit hemma hos mina föräldrar och hälsat på hos sötaste Aramis som snart inte känner igen sin matte längre. Han har det så inivassens bra den pållen så det är nästan synd att ta honom därifrån. Han lär gå ner i svår depression när han hamnar i vanlig rasthage igen. Knutorna på ryggen är helt borta och han verkar oerhört tillfreds hela han. I går var jag i Munka Ljungby och gästade min utställning - det var riktigt trevligt att sitta framför braskaminen och dricka glögg och prata konst med besökarna. Därefter for jag vidare ner mot Lund, åkte inom stallet och lämnade mitt släp som jag för övrigt imorgon ska forsla hem Rigoletto i - inte en jul utan häst i stallet :o)

Jag har faktiskt en riktigt bra treåring till salu (jag och jag - jag vet en riktigt bra) med supergångarter (8,9,7). Extremt bra huvud! Är du intresserad så maila till mig:
liv_borglund77@hotmail.com

Nej - nu kallar böckerna på mig igen :o)

    

 
 
ylle

ylle

20 december 2010 17:42

Hej igen, har stuckit upp huvut ur snön igen... Dina härliga keramikhästar!!! - jag förstår att det är skönt att sitta vid brasan och njuta och höra allt beröm - hi hi- de är bara för underbara!! så skönt att Aramis trivs, men det vore ju trist om han valde att stanna kvar där... eller hur? Du får locka hem honom med några goda löften.. och jag tror nog att han ändå längtar efter Dig, kärleken framför allt!!!

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

 
mia

mia

21 december 2010 10:22

Håller med, dina hästar är verkligen fina!
Dvs, alla!
Har du fått mitt mail?
mia

http://www.jonshage.bloggplatsen

 
Ingen bild

Ida

21 december 2010 15:01

Tycker allt att du o M kan ta och skaffa en gård snart så du får köpa den där treåringen! ;)

Julekramar!

 
Ingen bild

Mia

22 december 2010 07:17

Hej du, snubblade över din blogg för ett tag sedan och tycker att den är väldigt intressant att läsa. Idag när jag läste funderade jag på en sak, hur kommer det sig att du håller din häst i rasthage? Är inte det olagligt sedan ett tag tillbaka att hålla en häst i en hage där den inte fritt kan använda sina tre gångarter? Vet att vårt grannstall haft problem då flera av deras hästar går i hagar som är i storleken av en box.
Mia

 
Aramis - En dressyrblogg

Aramis - En dressyrblogg

22 december 2010 10:44

Ylle: TACK söta för så fint beröm om hästar i alla dess former! Sköönt att du är på väg att bli frisk nu när tomten snart kommer till våra hus! Jag hoppas att jag kan locka hem gossen med lite kärlek och pussar på mulen :o)

Mia: TACK för mail! Jag får fundera lite! Återkommer! Förlåt för att jag inte svarat :o( TACK för fint beröm :o) God Jul!

Ida: Tycker jag med :o) Mycket klokt förslag! Kram

Mia: TACK först och främst för bloggberöm! Man blir alltid lika glad av att läsa sådant!

Alla våra hästar går i hagar där de kan röra sig i skritt, trav och galopp (och är definitivt större än en box) (förutom några mindre hagar som används vid konvalecens). Jag hade ALDRIG tillåtit min häst att vistas i en rasthage (i den benämning du menar; boxstorlek) - men i min värld kallar jag även våra hagar för rasthagar. De rasthagar du talar om - skulle jag inte ens kalla hage :o) Utebox är nog mer rätt, haha!

http://aramise.bloggagratis.se

 
pernilla

pernilla

18 januari 2011 16:15

vilka fina skulpturer! Säljer du dem någonstans?

http://pontes.blogg.se

Dressage

22 januari 2011 12:51

Pernilla: TACK för skulpturberöm :o) Det värmer ett konstnärshjärta! Hästarna finns till försäljning i Sölvesvorg, Helsingborg och hemma hos mitt eget galleri utanför Höganäs!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dressage - 3 februari 2015 21:04


Hej alla vänner där ute! Lever ni? Även om jag nästan misstänker att de flesta av er är fullt levande, så vill jag tro att merparten av er kastat in handduken vad anbelangar min blogg. Jag gissar att era liv, precis som mitt, rullar på i ett rasande ...

Av Dressage - 4 september 2013 11:46

Hahaha ... jag skrattar innerligt när jag tänker tillbaka på vad jag döpte ett blogginlägg till för en tid sedan: nämligen just precis "ett nytt liv" (30 mars 2012). Första meningen i det inlägget börjar "nej jag är alltså inte gravid ...". Inte just...

Av Dressage - 8 januari 2013 16:37


Hej alla kära läsare som troligtvis längre inte existerar! Jag klandrar ingen, händer ju inte så där hemskt mycket här nu för tin ;o) Hur som helst så kommer här en uppdatering! Min gamla medryttare Ida slutade härförleden pga flytt söderut och jag f...

Av Dressage - 8 november 2012 16:27

Uuuuuuuuuuuuuusch på mig att skämta så elakt!!!!!!!!!!!!!!!!!! Först och främst: tack för alla era kommentarer. Det är ju förargligt att jag betett mig så innerligt vidrigt, men faktum är att en hel del av fakta i föregående inlägg faktiskt stämmer! ...

Av Dressage - 14 oktober 2012 21:11


Ja, gott folk, vad hände? Det hände så mycket som att jag träffade en man som inte tyckte om hästar! Och därmed tycker inte heller jag om hästar längre! För någonstans måste man ju välja ... Kärlek eller hästar? Efter ett par sömnlösa nätter kom jag ...

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards